onsdag den 28. januar 2015

Pålæg med basilikum 1 (giver 3,5 dl)

1,5 dl mandler
1,5 dl solsikkefrø
3 spsk. soltørrede tomater der har ligget i blød i vand i mindst 2 timer, men gerne mere
1 fed hvidløg (kan evt. undlades)
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. salt
1,25 dl vand, som tomaterne har ligget i blød i

Hak mandler og solsikkefrø i en foodprocessor til de er meget finthakket. Skær de soltørrede tomater der har ligget i blød i små tern, skær hvidløget i skiver og tilsæt alt undtagen vandet og kør et øjeblik til hvidløget er hakket. Tilsæt vandet og lad foodprocessoren køre til det bliver en ret sej og jævn masse. Bruges som pålæg til brød. Holder 2-5 dage i køleskabet. Kan fryses.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar