mandag den 20. maj 2019

Sonjas squash kage (lidt fed, men meget god)

1,7 dl ahornsirup
3 spsk. koldt vand
1,5 dl smeltet kokosolie

Blandes i en skål og røres sammen.

225 g hvidt mel eller halvt grahamsmel og halvt hvidt (kan erstattes med revene mandler hvis, glutenfri ønskes)
3 spsk. malede hørfrø (mal i kaffekværn eller blender)
1 spsk. maizena stivelse
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. sojamel
1 tsk. vanilje pulver eller vanilje sukker
1/2 tsk. salt

Blandes i en anden skål og røres sammen. Derefter hældes det i den første skål med det våde i og blandes godt sammen.

3 dl revet squash
70 g hakkede mandler eller valnødder

Til sidst vendes den revne squash og hakkede nødder i.

Bages ca. 30-40 min ved 200 grader C.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar