2,4 dl solsikke kerner
1 lille gulerod
1 stort løg
3 fed hvidløg
2 stykker knoldselleri, hver på størrelse med en mellemstor kartoffel
150 g friske tomater
60 g grønne oliven, uden sten
3/4 tsk tørret basilikum
3/4 tsk tørret oregano
Evt. lidt frisk eller tørret ramsløg
1 tsk gurkemeje
2 tsk salt
1,25-1,5 dl vand
Skær ingredienserne i stykker og blend alt i blender til en ensartet masse. Bages på almindelig varme (ikke varm luft) på 150 grader C i ca. 30 min i 2-4 mindre skåle. Alternativt i et stort fad, men så skal det evt. have lidt længere tid i ovnen, for at være sikker på at det er bagt i midten. Hvis man synes den er lidt blød kan man tilsætte mel, evt. tabioka mel, hvis man ønsker den glutenfri, eller man kan tilsætte mindre vand.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar