torsdag den 27. april 2023

Smørrepålæg

 2,4 dl solsikke kerner

1 lille gulerod

1 stort løg

3 fed hvidløg

2 stykker knoldselleri, hver på størrelse med en mellemstor kartoffel

150 g friske tomater

60 g grønne oliven, uden sten

3/4 tsk tørret basilikum

3/4 tsk tørret oregano

Evt. lidt frisk eller tørret ramsløg

1 tsk gurkemeje

2 tsk salt

1,25-1,5 dl vand

Skær ingredienserne i stykker og blend alt i blender til en ensartet masse. Bages på almindelig varme (ikke varm luft) på 150 grader C i ca. 30 min i 2-4 mindre skåle. Alternativt i et stort fad, men så skal det evt. have lidt længere tid i ovnen, for at være sikker på at det er bagt i midten. Hvis man synes den er lidt blød kan man tilsætte mel, evt. tabioka mel, hvis man ønsker den glutenfri, eller man kan tilsætte mindre vand. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar