mandag den 20. juli 2015

Agurkesuppe

1 mellemstor agurk
1 mellemstor tomat
1 mellemstort fed hvidløg
3 stilke dild eller mere efter smag
1 tsk. gurkameje
2 spsk. friskpresset citronsaft
1/2-1 tsk. salt
1 dl vand
5-6 halve tørrede tomater, klippet i strimler

De soltørrede, strimlede tomater lægges i blød i 1 dl vand 1-2 timer før man lave suppen. Agurk og tomat skæres i tern og sættes i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Blendes til en jævn konsistens og smages evt. til med mere salt, citronsaft og dild.

Denne suppe bliver lidt tyk og bør serveres lige efter man har kørt den i blenderen, eller man kan køre den igen lige før servering. Kan forsigtigt opvarmes til 40 grader i en gryde uden at miste sine gode "raw-food-egenskaber".







Ingen kommentarer:

Send en kommentar