tirsdag den 15. marts 2016

Sojabønnepålæg

1 fed hvidløg
4 dl kogte sojabønner, målt efter kogning
3 spsk olivenolie
3 spsk vand eller mere hvis man ønsker en mere lind konsistens
3-4 tsk urtesalt
1 tsk løgpulver

Sojabønner sættes i blød i 2-3 døgn, hvor vandet skiftes 2 gange dagligt. De koges derefter i rigeligt vand i en gryde uden låg i 10 minutter, hvorefter vandet hældes ud. Nyt vand tilsættes og sojabønnerne koges med låg i 2-3 timer eller til møre. Køles hurtigt ned og fryses, så man kan tage dem ud ved behov. Det er en fordel at gøre det med en stor portion, så man har når man skal bruge dem.

Hvidløgget sættes i foodprocessoren og hakkes fint. Alt andet tilsættes og køres til det bliver en ensartet masse. Holder kun ca. 2 dage i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar