onsdag den 30. august 2017

Lakridslæder (rawfood, hvis tørret under 45 grader C)

800 g modne, søde pærer
20 mandler
130 g dadelmos eller dadler
6 tsk sød lakridspulver
1 tsk bronzefennikel frø eller anis frø

Alt blendes i en stærk blender eller køres i en foodprocessor. Hvis det er for meget for den blender du har, så prøv at dele det op i 2 portioner. Hvis du har en tørremaskine, så hæld den op på 3 teflonark, hæld den ud i et jævnt lag, og tør til den kan tages af arket og vendes. I min tager det gerne 8-10 timer. Tør derefter til den får den ønskede læder agtige konsistens, uden at den bliver så tør at den knækker . Hvis du ikke har en tørremaskine, så hæld den op på bagepapir på 1 1/2 bageplade i et jævnt lag, sæt ovnen på lav varm luft, med en grydeske i klemme og lad stå natten over. Vendes når den er stivnet nok til det og tørres derefter på den anden side til ønsket konsistens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar