torsdag den 5. oktober 2017

Græskarkernepostej

200 g grønne græskarkerner
1 snackpebber
1 middelstort løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie eller vand
1 tsk. rosmarin eller merian
1 tsk. urtesalt
2 tsk. bouillon
knap. 1 dl kogende vand

Finmal græskarkerner i en lille kværn og skær snackpeber i tern. Læg i en skål sammen med krydderier og hæld kogende vand over, til det er en grødet, tyk masse. Lad hvile i ca. 5 minutter.
Pil og finhak løg og hvidløg. Svits i lidt olivenolie eller vand, og tilsæt det til græskarkerne-blandingen.
Rør alt sammen og fordel blandingen i 1-2 små ildfaste forme. Bages i ovnen i 30 minutter ved 150 grader, til det er gyldenbrunt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar