1 kg kartofler
citronsaft af 2 citroner (1 dl)
3,5 tsk honning
4 spsk gærflager (hvis glutenfri ønskes tjek om gærflagerne er glutenfri)
1,5 tsk salt
3 spsk oliven olie
0,5 dl vand
2-3 spsk frisk hakket eller frosset dild, evt. kan tørret bruges
1 lille - medium stort løg i små tern, evt salat løg, hvis man gerne vil have en mild smag
Vask kartoflerne og kog dem med pil på i let saltet vand.
Dressing:
Sæt citronsaft og honning i en glasskål og rør til honningen er helt opløst.
Tilsæt gærflager, salt, olie og vand og rør til alt er en ensartet dressing.
Tilsæt dild og løg.
Når kartofleren er kogt, pilles de og skæres op i skiver og vendes i dressingen, medens de er varme. Kartoffelsalaten serveres varm og spises med det samme, for da er den bedst, men en kold rest dagen efter er også god:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar