tirsdag den 3. november 2020

Rødkåls råkost (6 personer)

 

Ingredienser:

400g g rødkål


6 spsk citronsaft (1/2 dl)

3 spsk olivenolie

1 tsk salt


Fremgangsmåde:

  • rødkålen skæres i store tern og hakkes i foodprocessoren, ad flere gange. Fyld den kun ca. halvt op, så det kan køre rundt. Den hakkede rødkål sættes i en skål.

  • Lige før servering hældes citronsaft, olivenolie og salt i rødkålen og blandes godt.l


Ønsker man en mere frugtagtig dressing kan man bruge 3 spsk usødet ribssaft og 1,5 spsk olivenolie.


Har man ikke ribssaft, men ønsker en mere sødme i salaten kan man bruge 1,5 spsk citronsaft, 1,5 spsk olivenolie 1 tsk agavesirup og en lille 1/2 tsk salt.


Man kan også tilsætte rødløg, hvis man ønsker en mild løgsmag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar