Ingredienser:
2,5 dl valnødder, hakket i foodprocessor
2,5 kogte, grove uncle Bens ris
100 g portobello svampe, hakket
2,5 dl cashew nødder
1 løg (100g), skåret i store stykker
15 g rod selleri, i små stykker
1 fed hvidløg
2 spsk olie
1 tsk bouillon
3 spsk sojasovs
1 tsk salt
1 spsk citronsaft
1 tsk rosmarin
1 tsk salvie
1,5 tsk persille
1/2 tsk timian
2,5 dl vand
2 dl cornflakes
1 spsk kartoffelmel med lille top
1 spsk sojamel med lille top
Fremgangsmåde:
Sæt hakkede valnødder, hakkede svampe og kogte ris i en skål.
Blend cashewnødder, løg, selleri, hvidløg, olie, bouillon, sojasovs, salt, citronsaft, krydderurter og vand til alt er helt glat. Hæld ned i skålen til det andet og rør sammen med cornflakes, kartoffelmel og sojamel.
Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir og bag ved 175 grader i en time eller mere hvis man vil have den fastere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar