søndag den 29. november 2020

Valnødde steg 2 (giver en lille brød form halvt fuld eller 12 silikone muffins forme)

Ingredienser:  

2,5 dl valnødder, hakket i foodprocessor

2,5 kogte, grove uncle Bens ris

100 g portobello svampe, hakket

2,5 dl cashew nødder

1 løg (100g), skåret i store stykker

15 g rod selleri, i små stykker

1 fed hvidløg

2 spsk olie

1 tsk bouillon

3 spsk sojasovs

1 tsk salt

1 spsk citronsaft

1 tsk rosmarin

1 tsk salvie

1,5 tsk persille

1/2 tsk timian

2,5 dl vand

2 dl cornflakes

1 spsk kartoffelmel med lille top

1 spsk sojamel med lille top


Fremgangsmåde: 

Sæt hakkede valnødder, hakkede svampe og kogte ris i en skål. 

Blend cashewnødder, løg, selleri, hvidløg, olie, bouillon, sojasovs, salt, citronsaft, krydderurter og vand til alt er helt glat. Hæld ned i skålen til det andet og rør sammen med cornflakes, kartoffelmel og sojamel.


Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir og bag ved 175 grader i en time eller mere hvis man vil have den fastere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar