Ingredienser:
5 dl valnødder, hakket i foodprocessor
5 dl kogte, grove uncle Bens ris
2 løg (200g), hakket
200 g portobello svampe, hakket
4 spsk olie
5 dl cashew nødder
30 g rod selleri
2 fed hvidløg
2 tsk bouillon
6 spsk sojasovs
2 tsk salt
2 spsk citronsaft
2 tsk rosmarin
2 tsk salvie
3 tsk persille
1 tsk timian
5 dl vand
4 dl cornflakes
2 spsk kartoffelmel
2 spsk sojamel
Fremgangsmåde:
Sæt hakkede valnødder og kogte ris i en skål.
Steg først løg i olien og lidt senere svampene, sammen med løgene, til væden er ude af dem og hæld det ned i skålen til det andet.
Blend cashewnødder, selleri, hvidløg, bouillon, sojasovs, salt, citronsaft, krydderurter og vand og hæld det ned i skålen til det andet.
Rør cornflakes, kartoffelmel og sojamel sammen med det andet i skålen.
Hæld i form beklædt med bagepapir og bag ved 175 grader i 1 time eller mere, hvis den ønskes lidt mere fast. Kan også bages i muffinsforme.
Lad stå lidt før man vender den ud af formen og forsigtig fjerner bagepapiret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar