søndag den 29. november 2020

Valnøddesteg (giver en lille brøform fuld eller 24 silikone muffins forme)

 

Ingredienser: 

5 dl valnødder, hakket i foodprocessor

5 dl kogte, grove uncle Bens ris

2 løg (200g), hakket

200 g portobello svampe, hakket

4 spsk olie

5 dl cashew nødder

30 g rod selleri

2 fed hvidløg

2 tsk bouillon

6 spsk sojasovs

2 tsk salt

2 spsk citronsaft

2 tsk rosmarin

2 tsk salvie

3 tsk persille

1 tsk timian

5 dl vand

4 dl cornflakes

2 spsk kartoffelmel

2 spsk sojamel

Fremgangsmåde: 

Sæt hakkede valnødder og kogte ris i en skål.

Steg først løg i olien og lidt senere svampene, sammen med løgene, til væden er ude af dem og hæld det ned i skålen til det andet.

Blend cashewnødder, selleri, hvidløg, bouillon, sojasovs, salt, citronsaft, krydderurter og vand og hæld det ned i skålen til det andet.

Rør cornflakes, kartoffelmel og sojamel sammen med det andet i skålen.

Hæld i form beklædt med bagepapir og bag ved 175 grader i 1 time eller mere, hvis den ønskes lidt mere fast. Kan også bages i muffinsforme.

Lad stå lidt før man vender den ud af formen og forsigtig fjerner bagepapiret.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar