2 ½ dl havregryn
1 dl grahamsmel
1 dl boghvedemel
½ dl quinoamel
½ dl hirsemel
½ dl rismel fra brune ris
2 spsk. Sojamel
1 tsk. husk
½ tsk. salt
6 ½ dl sød sojamælk
Alt blandes og røres
grundigt rundt med piskeris. Lad stå 2-3 minutter for at blive
tykkere, medens vaffeljernet varmer op. Bages 2-3 minutter, alt efter
hvor brune man ønsker de skal være. Obs: vaffeljernet skal ikke
åbnes før vaflerne har hævet og sænket låget, da man ellers
risikerer at vaflen deles og dejen hænger i begge sider af
vaffeljernet, hvilket kan give meget rengøringsarbejde. Disse vafler
er meget mættende og kan bruges i stedet for brød, hvis man hurtigt
har brug for noget brød. Er bedst helt friskbagte, men kan fryses og
varmes op i ovnen 5-10 minutter smager også godt da. Er ikke gode
hvis de ligger natten over uden at blive frosset.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar