tirsdag den 10. februar 2015

Rawfood tomatsovs (giver 5 dl)

2,5 dl friske tomater i store tern
2,2 dl soltørrrede tomater i små tern
1 stor snackpepper (ca. 4 dl, skåret i store tern)
2 fed hvidløg, presset i hvidkøgspresser
3 spsk. koldpresset olivenolie (kan evt. undlades)
1,5 tsk. tørret basilikum
1,5 tsk tørret oregano
1,5 tsk. tørret paprika
0,5-1 tsk. salt

Alt sættes i en foodprocessor og køres til ønsket konsistens.

3 mellemstore squash, vaskes og skrælles. Køres til små firkantede lange stykker "spaghetti" ved at køre hele squashen på langs. Hvis man ikke har noget imod grønne spaghetti kan man undlade at skrælle squashen.Bland tomatsovsen med squash-spaghettien lige før servering. Hvis man gerne vil have den varm, kan sovsen varmes ved middelvarme under konstant omrøring til ca. 40 grader C, hvorefter sovsen blandes med squashen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar