onsdag den 11. februar 2015

Råkost med spiret quinoa og valnødder (4-5 personer)

1-2 dl valnødder
1/4 dl quinoa
200 g hvidkål
200 g gulerødder
Evt. 1 stilk bladselleri (det fremhæver nøddesmagen)


Valnødder tjekkes for skaller og stilles i blød i lunken vand (ca. 35 grader) i 8 timer. Quinoa frø skylles i lunken vand og stilles i blød i lunken vand (ca. 35 grader) i 4-8 timer. Sæt dem gerne i en lille si der står øverst i et glas og sæt låg over. Hvidkål (i store tern), gulerødder (i 3-4 cm lange stykker) og spirede valnødder sættes i en foodprocessor og hakkes til en ensartet masse. Spirede quinoafrø skylles og blandes i råkosten. Hældes i glasskål og pyntes med lidt persille buketter. Smager dejlig nøddeagtig og behøver derfor ingen dressing. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar