2,75 dl kogt quinoa, målt efter kogning (koges i forholdet 1 del quinoa til 1,5 dl vand)
0,5 dl hel hirse
1 dl kogte asparges (kan godt være de træge stykker)
0,5 dl cashewnødder
1 dl urtevand, fra asparges
2 tsk. salt
0,75 dl malet solsikkefrø
lidt hele solsikkefrø
Quinoaen skylles og koges i forholdet 1 del quinoa til 1,5 dl vand. Koges 10 min og lad stå og hvile 10 min. Hirsen skylles i skiftevis varmt og koldt vand og blendes sammen med de kogte asparges, urtevandet, cashewnødderne og saltet. Mål 2,75 dl quinoa og sæt det i en skål og tilsæt blender indholdet og de malede solsikkefrø. Steges i lidt olie på middelstærk varme og drysses med hele solsikkefrø på oversiden. Vendes når de er gyldenbrune og steges færdig. Man kan også bruge bulgur i stedet for quinoa.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar