onsdag den 30. september 2015

Kartoffelsalat, kold

Dressing (giver godt 3 dl):
2 dl varm kogt grød ris, kogt i forholdet 1 del ris til 3 dele vand
1 dl cashewnødder
1 fed hvidløg
1,5 tsk. salt
1,1 dl vand
1 spsk. gærflager

1 spsk. citronsaft
3 spsk. frisk eller frosset dild

Blend de første 6 ingerdienser til en glat masse. Tilsæt citronsaft og blend igen. Hæld dressingen i en beholder og bland dilden i. Afkøld. Bliver tykkere, når den står, så den kan med fordel laves dagen før.

Skrub og kog 500 g kartofler med skindet på. Køl ned og pil dem og skær dem i tern. Brug evt. rester fra dagen før. Bland med dressingen. Tilpas, så du får så meget dressing til kartoflerne, som du gerne vil have.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar