mandag den 21. september 2015

Sonjas drømmechokoladekage, fryseegnet. Den er rigtig god, uhm :)

Bund.
5 dl nödder mandler/casew/valnödder du vælger
3dl törrede aprikoser
3dl dadler
Skal af 1 appelsin eller mandarin
Hvis dadlerne er törre er det en fordel at tage en halv appelsin og eller mandarin og blende det med dadler og aprikoser först
Alt hakkes i foodprocessoren. Pres bunden godt ned i en springform med en størrelse på 25 cm i diameter.
Fyld:
5 avokadoer
3 spiseskeer god mørk kakao med top på / eller 5 spiseskeer carob pulver med top på
En knivspids vanilie
¼  tsk salt
100g kolosolie
6 spsk. agavesirup, evt. mere eller mindre alt efter smag
Alt blendes i foodprocessoren. Hældes over bunden og jævnes ud. Lav evt. mønster i kagen med en teske eller en gaffel. Giver 16 stykker og de fylder.

Hvis den skal bruges inden for de næste 2 dage kan man sætte den i köleskabet ellers fryser jeg kagen og tager den op 1  time för jeg skal bruge den

Ingen kommentarer:

Send en kommentar