Bund.
5 dl nödder
mandler/casew/valnödder du vælger
3dl dadler
Skal af 1 appelsin
eller mandarin
Hvis dadlerne er törre er det en fordel at tage en halv appelsin og eller mandarin og blende det med dadler og aprikoser först
Alt hakkes i foodprocessoren. Pres bunden godt ned
i en springform med en størrelse på 25 cm i diameter.
Fyld:
5 avokadoer
3 spiseskeer god mørk kakao med top
på / eller 5 spiseskeer carob pulver med top på
En knivspids vanilie
¼ tsk salt
100g kolosolie
6 spsk. agavesirup, evt. mere eller mindre alt efter smag
Alt blendes i foodprocessoren. Hældes over bunden
og jævnes ud. Lav evt. mønster i kagen med en teske eller en gaffel. Giver 16 stykker og de fylder.
Hvis den skal bruges
inden for de næste 2 dage kan man sætte den i köleskabet ellers
fryser jeg kagen og tager den op 1 time för jeg skal bruge den
Ingen kommentarer:
Send en kommentar