torsdag den 24. september 2015

Kikærtesalat (gir 7 dl)

Dressing:
1,5 dl kogt,varm grødris, målt efter kogning og kogt i forholdet 1 del ris og 3 dele vand
1 dl cashewnødder
1,25 dl vand
3 spsk. friskpresset citronsaft
1,5 tsk. salt
1 tsk. boullion
1 fed hvidløg

Alt blendes til en helt glat blanding og hældes i en beholder og sættes i køleskabet. Obs bliver tykkere, når den køler af.

Fyld:
1 dåse kikærter (265 g / 3,5 dl) eller kikærter du selv har udblødt og kogt, goft hakket i foodprocessor
70 g / 1,75 dl finsnittet bladselleri
90 g /2,75 dl fintsnittet forårsløg eller porre. Brug evt. mindre hvis du ikke ønsker så meget løgsmag

Fyldet blandes med dressingen. Ønskes en tyndre salat tilsættes mere vand og evt. mere salt. Smag evt. til med salt og grønt efter eget ønske.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar